ETAPES 2023


Tota la informació sobre les etapes 2023, desnivell,

 distànica, punts d'avituallament...FOTOGRAFiES HARDBIKE 2023


Record gràfic de la edició 2023 de HARDBIKE, un moment inoblidable per 

a qualsevol lumberjack o lumberjane!


HARDBIKE és una prova ciclista que té com a objectiu descobrir-te durant 4 jornades bikers, els millors indrets de la Val d'Aran per a la pràctica de la btt en entorns d'alta muntanya i de corriols.

4 jornades dures, que com indica el nostre lema "GO HARDBIKE OR GO HOME" faran que la teva experiència sigui dura però alhora meravellosa, patint com mai a través dels grans desnivells, però alhora, poden gaudir de corriols revirats que ajudaran a arribar a l'èxtasi biker.

Per a la quarta edició tenim preparades unes quantes novetats, la més desatacable se situa en les ubicacions de les diferents etapes, que passaran a ser circulars, ajudant a conèixer d'aquesta manera les 3 zones en les que es divideix la Val d'Aran (a part òbviament dels terçons), així doncs, els participants podran disfrutar d'una etapa 100% Baish Aran, una altra a Mijaran i una darrera al Naut Aran.

Les etapes es duran a terme els dies 20, 21, 22 i 23 de juny, una època perfecta per trobar la Val d'Aran amb un verd intens i els rius ben carregats d'aigua, element bàsic per al territori i que omple de vida tota la zona. A aquest detall tan important cal sumar que ens trobarem en el moment amb més llum de tot l'any, garantint temperatures agradables i la possibilitat de poder disfrutar de les tardes en família després d'una bona dosi de mountainbike pur durant els matins.

Si ets un amant de la BTT i dels singletracks no trobaràs un millor pla per a les dates, prepara't per viure una experiència única, i és que HARDBIKE té essència pròpia, com la Val d'Aran!


* Les fotos utilitzades en aquesta pàgina web són de Feliu Vilalta, Albert Juanico, Ricard Calmet i Ariadna Vall.


INSCRIPCIONS 2024


El camí cap a  HARDBIKE 2024 comença aquí, no t'ho pensis més...


GO HARDBIKE OR GO HOME

Cistella

La cistella està buida.