Els nostres ambaixadors són aquells bikers que pel seu perfil i trajectòria són valedors de representar-nos en el seu territori, ningú millor que ells podrà explicar-te el que HARDBIKE significa!

XEVI VALLS: Mountainbiker de Manlleu, expert coneixedor de l'entorn de la Val d'Aran, on ha viscut i pedalat durant moltíssims anys.

Es tracta d'un corredor que ha disputat proves per tota la geografia europea, 4 vegades finisher de la PDF Non Stop, Tour del Montblanc, Marmotte, podi en parelles a la Medxtrem, MB Race...


INÉS RODRÍGUEZ: Sense cap mena de dubte estem davant d'una mountainbiker que no es perd cap cita del calendari, ja siguin proves per etapes, d'enduro...  Girona mtb challenge, Pedals de Foc, Titan Desert, Ironbike, Era Roda Non Stop, Isard Atac i moltíssimes altres la situen com un referent dins el mountainbike femení.


FRAN TEJADA: Un biker amb un palmarès envejable, amb multitud de podis en els campionats d'Europa i Espaya d'ultramarathon, també ha corregut en vàries Titan Desert, fent una primera posició en categoria corporate.


ADA XINXÓ: Podríem denominar-la com una aventurera dins el món de la BTT. Capaç de guanyar proves a nivell nacional, però també amb una alta dosi de curiositat que l'han portada a disputar proves per tot el món. Per sobre dels múltiples podis que ha fet, cal destacar una habilitat molt més important, la de prendre's el mountainbike com una filosofia de vida, recorrent la geografia sobre la bici... The Pioneer, BC Bike Race, Carpathian, formen part de la seva llista.


CARLOS BERNAD: Referència del mountainbike a Borriol i a la provincia de Castelló, és un enamorat de la Val d'Aran, així com de les proves que portin dins el títol el concepte ultramarathon.

Ha destacat en moltes proves, però sobretot en aquelles que es fan a prop de casa seva, com pot ser la Medxtrem, on ha guanyat en categoria parelles.


GERARD MINOVES: Biker polivalent com pocs, capaç de fer grans resultats en ultramarathons, marathon o en cicloclòs, on ha corregut juntament amb la selecció Catalana.

Enamorat dels senders i qualsevol prova tècnica, és un orgull tenir-lo dins el nostre equip d'ambaixadors.


CARLOS ROMERO: Mountainbiker d'Almassora, en els darrers anys ha disputat un bon grapat de proves, destacant principalment en el món de les ultres. Enamorat com tots els altres dels singletracks, i en especial d'aquells que hi ha a la Val d'Aran, estem parlant d'una persona a la que li encanten els reptes, com més durs i més llargs millor, en definitiva, un perfil HARDBIKER.